Feestje geven

bekijk onze mogelijkheden voor uw feest!

Feestje geven

Teejater Events is centraal gelegen locatie in het Westland met mogelijkheden om de meest uiteenlopende events, feesten en partijen te organiseren. Door de jarenlange ervaring in het organiseren van events en feesten, kunnen wij u verzekeren dat wij voor u ook een conceptvoorstel kunnen maken. Uw feest verdient bij ons alle aandacht en zal door ons enthousiaste team worden uitgevoerd. Het gastheerschap, de vakkennis en de liefde voor het vak, geven de ingrediënten voor een geslaagd event of feest. In Teejater Events bestaat de mogelijkheid om voor uw eigen event of feest Teejater Events in zijn geheel of gedeeltelijk af te huren. Wij zullen u met onze ervaring bijstaan in het organiseren en uitvoeren van uw event of feest.

Graag verwelkomen wij u om een rondleiding te geven in ons bedrijf. Neem contact met ons op en we maken direct een afspraak.
Verjaardag

Uw verjaardag vieren in Teejater Events? Dat kan! Wij hebben verschillende zalen voor kleine of grote gezelschappen! Wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen zodat u onbezorgd uw verjaardag kunt vieren! Neem gerust contact op, dan bespreken wij de opties met u! 

Kraamfeest

De geboorte van een kind is een bijzondere gebeurtenis en wordt vaak groots gevierd. Teejater Events biedt u de mogelijkheid een zaal te huren voor een kraamfeest. De afdeling kan geheel in baby sferen worden aangekleed.

Wij kunnen uw gasten ontvangen met beschuit met muisjes, een blauwe of roze prosecco of een decoratieve geboorte taart. De pasgeborene krijgt natuurlijk de mooiste plaats: in een wieg onder een prieeltje van ballonnen.

Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken bij ons, neem dan contact met ons op.

.

Jubileum

Heeft u een jubileum te vieren? Ook dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Van champagne bij binnenkomst tot geheel verzorgd walk-in diner. Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken bij ons, neem dan contact met ons op.

 

Familiefeest

Vanaf 35 personen kunt u bij ons terecht voor een familiefeest. Of u nou een familiefeest wilt met een uitgebreid buffet, of een dansavond (of beide), wij helpen u graag om deze avond van A tot Z voor u te organiseren.